Excursiones escolares | Visitas guiadas

Buscar

Visites guiades en valencià

Visites guiades en valencià

Ací fem visites guiades en valencià, però també en castellà i anglés. Entenem francés, italià i xinés. Però la nosatra llengua «materna» és el valencià. Som d’Alcoi, capital de l’Alcoià: la «cuna» de la revolució industrial i la terra del «això ho pague jo». Per a ser més exactes, parlem «alcoià». A banda xafarderies, sí, fem visites guiades en valencià a tota la geografia de la Comunitat Valenciana: províncies d’Alacant, València i Castelló.

visites guiades en valencià

Adapta qualsevol de les nostres visites guiades en valencià

Les nostres visites guiades en valencià són perfectes per a alumnes de la nostra terra, inmersió lingüística, zones tradicionals de parla castellana que vulguen gaudir d’una visita guiada en la llengua d’Ausiàs March, Isabel-Clara Simó, Ovidi Montllor i també de Camilo «Sesto»: la veu més destaca del tot el panorama nacional amb permís de Julio Iglesias.

visites guiades en valencià

Excursions escolar en valencià

Podem fer visites guiades en valencià a Alcoi, Alacant, València, Xàtiva, Dénia, Calp, Bocairent, Biar, Banyeres de Mariola, Cocentaina, o qualsevol altra població. Les nostres excursions escolars i visites guiades poden adaptar-se en castellà, valencià i anglés. Sols tens que escollir quina vols i nosaltres la farem en la llengua que tries.

visites guiades en valencià

Reserva la teva visita guiada en valencià

 Duració
2 hores aprox.
2 persones (mínim) 3 persones 4 persones 5 persones A partir de 6 persones
Visites guiades  30€ per persona 25€ per persona 25€ per persona 25€ per persona Preu recomanat per a grups de més de 6 persones
TOTAL 60€ 75€ 100€ 125€ 135€

Comparte en Redes Sociales

Comentarios

Conectado como acceseo¿Quieres salir? 

VISITAS GUIADAS VIRTUALES PARA ESCOLARES

NUESTROS CLIENTES DICEN QUE SOMOS LOS MEJORES:

DESCARGA CATÁLOGO EXCURSIONES ESCOLARES & VIAJES:

INFORMACIÓN Y RESERVAS EXCURSIONES ESCOLARES:

ELIGE EXCURSIONES ESCOLARES:

DESCARGA DOSSIER CAMPAMENTO ESCOLAR COSTA BLANCA:

SERVICIOS:

REVISTA «EXPLORER»